Новий Toyota Hilux GR SPORT виходить на український ринок

Новини
Дата публікації: 8 травня 2023 р.
dizajn_bez_nazvania_70

 

 

Новий Toyota Hilux GR SPORT виходить на український ринок

 

Модифікація GR SPORT піднімає легендарний Toyota Hilux на нові висоти

Легендарний Toyota Hilux виходить на новий рівень продуктивності, комфорту і зовнішнього дизайну з модифікацією GR SPORT, що надійшов у продаж навесні 2023 року.

Hilux GR SPORT є вершиною розробок пікапів Toyota завдяки досвіду численних перемог у ралі «Дакар». З моменту появи у 1968 році автомобіль отримав неперевершену репутацію завдяки своїй універсальності.

Hilux GR SPORT із подвійною кабіною (double cab) поєднує покращені керованість і стійкість на дорозі, разом із приголомшливим зовнішнім виглядом. Він виділяється з-поміж інших, куди б його не завів поклик пригод.

Hilux GR SPORT вирізняється збільшеною шириною колії, +140 мм спереду та +155 мм ззаду порівняно зі стандартною Toyota Hilux. Це створює відчуття впевненості під час руху в складних погодних або дорожніх умовах, забезпечуючи плавніше водіння з меншим креном.

Hilux GR SPORT — це найкращий з досі створених Hilux для їзди і дорогами, і бездоріжжям. Усе це завдяки не тільки ширшій колії, а й значним поліпшенням характеристик керованості, таких як підвищена стійкість автомобіля за рахунок зменшеного кута крену, та новій чутливості кермового управління.

Оптимізоване кермування забезпечує впевненість на дорозі. Вібраційний шум було значно зменшено, а підвіску та гальма допрацьовано. Таких важливих аспектів, як задоволення від водіння та спортивні відчуття, було досягнуто без компромісу щодо комфорту їзди, а це робить Hilux ідеальним партнером на кожен день.

Потужний та надійний 2,8-літровий дизельний двигун, який уперше з’явився у модельному ряді Hilux 2020 року, забезпечує швидку реакцію на педаль газу. Силовий агрегат потужністю 204 к.с./150 кВт і крутний момент 500 Нм поєднується з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач.

Зовнішній вигляд

Hilux завжди привертає увагу, але модифікація GR SPORT — це новий вимір стильності легендарного пікапа. Його динамічний та могутній вигляд — з якого боку не подивитися — випромінює цілеспрямованість. Це підкреслюється червоними спіральними пружинами й однотрубною підвіскою, що виділяється своїм чорним забарвленням спереду і червоним ззаду, поєднуючись із чорними розширювачами арки крила.

Ефектний зовнішній вигляд підкреслюється новими 17-дюймовими чорними легкосплавними дисками, що виглядають особливо привабливо у поєднанні з добре помітними червоними гальмівними супортами. Вони також сприяють продуктивності: велика площа ободу знижує аеродинамічний опір у додаток на зменшену вагу колеса.

Hilux GR SPORT також вирізняється преміальними деталями зовнішнього дизайну, такими як чорна решітка радіатора з G-мотивом і класичним логотипом Toyota, чорними порогами, дзеркалами та дверними ручками. Сріблястий передній захист днища, чорний задній бампер і впізнавані логотипи GR SPORT доповнюють ефектний екстер’єр.

 

Дизайн інтер’єру

Цілеспрямованість Hilux GR SPORT простежується і в рисах салону, де підкреслено ДНК пікапа зі спортивною спадщиною. Стильне чорне монохромне оздоблення має контрастні червоні акценти, зокрема ремені безпеки. Це підкреслює пристрасть до автоспорту, яка стоїть за ідентичністю GR SPORT.

Водії можуть долати відстані за поганих погодних умов у комфорті завдяки підігріву керма. Водночас перемикачі відкривають можливість ручного вибору передачі, а алюмінієві спортивні педалі доповнюють враження.

Чорні замшеві і шкіряні спортивні сидіння з прошивкою та перфорацією сріблястого кольору покращують зовнішній вигляд салону. Крім того, вони сприяють винятковому комфорту і поліпшують зчеплення для мінімізації ковзання.

Технічні зміни

Hilux добре відомий у всьому світі своїми позашляховими можливостями та надійністю, а в останній моделі ці риси посилені.

Збільшення кута заїзду з 29 до 30 градусів і поліпшений дорожній кліренс розширюють позашляхові можливості автомобіля. Цього досягнуто завдяки збільшенню кліренсу на 20 мм спільно зі збільшенням ширини колії на 140 мм спереду і на 155 мм ззаду.

З погляду аеродинаміки Hilux GR SPORT є безкомпромісним, адже має нову структуру повітряної завіси, зокрема абсолютно новий бампер із функціональною рамою протитуманних фар, що оптимізує ефективність опору і зменшує турбулентність колісної арки. Повітряна завіса позаду кабіни авто додатково оптимізована завдяки застосуванню аеродинамічної дуги кузова (чорного кольору) та рулонного тенту кузову (також чорного кольору).

Нові легші 17-дюймові колеса оснащені всюдихідними шинами, що поліпшує зчеплення з дорогою та забезпечує загальну стабільність. Задні барабанні гальма замінили новими дисковими. А спереду встановлено збільшені гальмівні диски.

Водії можуть втамувати жагу пригод вже цією весною 2023 року, тому що Hilux GR SPORT вже доступний у мережі дилерських центрів Toyota в Україні.

 

Тойота центр "Автосаміт Біла Церква",

вул. Сухоярська, 20

0 800 330 640

 

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля